Παναθηναϊκός: «Ανεξέλεγκτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν χυδαία τον Μπόλονι»

Παναθηναϊκός: «Ανεξέλεγκτοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν χυδαία τον Μπόλονι»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τους Πειραιώτες να έχουν επικρατήσει με 1-0 ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δηλώσεις στη NOVA και ξέσπασε φωνάζοντας προς την εξέδρα, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού τον έβριζαν.

Σε αυτή την λεκτική επίθεση στάθηκε ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του η οποία αναφέρει τα εξής: «Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X