Υπάρχει κανείς να τιμωρήσει αυτό το αίσχος;

Υπάρχει κανείς να τιμωρήσει αυτό το αίσχος;

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη για ακόμη μία φορά στο Καραϊσκάκη δείχνει νοοτροπία… ζούγκλας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκη θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Και αυτό το δικαίωμα του το δίνει η ατιμωρησία, η ασυδοσία οπαδών και ανθρώπων της ΠΑΕ και η νοοτροπία της ομάδας του Πειραιά που παίρνει… γραμμή από τον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτά που βίωσε χθες ο Παναθηναϊκός, τα έχει βιώσει πολλάκις η ΑΕΚ στο παρελθόν. Και πέτρες έχει φάει, και φωτοβολίδες έχει φάει, ενώ μία χρονιά δεν της επιτράπηκε καν να κάνει προθέρμανση από την «ζούγκλα» στο Καραϊσκάκη. Τα ίδια έχει ζήσει και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Δεν κλείνουμε τα μάτια, ξέρουμε τι γίνεται. Για όλους. Για όσους δεν είναι μαζί του, πρέπει να βιώσουν «ζούγκλα».

Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός, δεν υπάρχει επίπεδο κλαμπ, δεν υπάρχει τίποτε. Υπάρχει μόνο ντροπή. Μόνο κοινωνική και ποδοσφαιρική ντροπή. Χθες ο Μπόλονι δεν κατάφερε να κάνει δηλώσεις. Σε ματς χωρίς την παρουσία κόσμου, που δεν επιτρεπόντουσαν πέραν από ανθρώπους των ΠΑΕ και δημοσιογράφους κανείς άλλος λόγω κορωνοϊού, ο Ολυμπιακός άφησε χούλιγκαν να βρεθούν μέσα στο Καραϊσκάκη και να βρίζουν αισχρά τον προπονητή του ΠΑΟ ενώ έκανε δηλώσεις! Και ο ίδιος αναγκάστηκε να διακόψει και αντέδρασε έξαλλος. Άνθρωπος του Ολυμπιακού δεν υπήρχε για να συμμαζέψει το χάλι και η στάση τους… επέτρεψε τις συνθήκες «ζούγκλας» στο γήπεδο του ΟΣΦΠ.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ξαναλέμε. Και εκτός της ΑΕΚ έχουν πέσει θύματα και άλλοι. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει τιμωρία που θα δείξει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, δεν θα είναι και η τελευταία.

Και τώρα πρέπει Super League και ΕΠΟ να πάρουν θέση, να καλέσουν τον ΟΣΦΠ σε απολογία και να τον τιμωρήσουν. Παραδειγματικά. Διότι την επόμενη φορά οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού θα κάνουν ένα βήμα… παραπέρα. Και δεν το θέλει κανείς.

ΥΓ: Οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού έβριζαν τον Μπόλονι στα ιταλικά. Ο άνθρωπος Ρουμάνος είναι. Όμως αν είσαι επιστήμονας ξέρεις ότι Μπόλονι σημαίνει… Ιταλία! Έπος.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X