Premier League: : Μεγάλο διπλό της Μπράιτον στην έδρα της Βίλα

Premier League: : Μεγάλο διπλό της Μπράιτον στην έδρα της Βίλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 πήρε η Μπράιτον από την Άστον Βίλα για την 9η αγωνιστική της premier league αποσπώντας ένα πολύτιμο «τρίποντο», ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄ με τον Γουέλμπεκ, η Άστον Βίλα ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης (47΄ Κονσά), για να πάρει τη νίκη η Μπράιτον στο 56΄ με τέρμα του Σόλι Μαρτς.

Νωρίτερα, η Τσέλσι με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο επικράτησε 2-0 της Νιούκαστλ, στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, για την 9η αγωνιστική της Premier League και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 18 βαθμούς, μαζί με τη Λέστερ που αύριο (22/11) παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Λϊβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-0 με αυτογκόλ του Φεντερίκο Φερνάντεζ στο 10ο λεπτό και με 2-0 με τέρμα του Τάμι Έιμπραχαμ στο 65΄.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X