Εθνική: Πρόβλημα με Γιαννόπουλο -Ρογκαβόπουλος ή Μουράτος στη θέση του

Εθνική: Πρόβλημα με Γιαννόπουλο -Ρογκαβόπουλος ή Μουράτος στη θέση του
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με Λετονία και Βουλγαρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες μέρες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ενισχύσει την Εθνική στα παιχνίδια του Σεράγεβο. Το κενό αναμένεται να καλυφθεί με έναν εκ των Νίκου Ρογκαβόπουλου ή Βασίλη Μουράτου.

Η Εθνική ομάδα μετράει αντίστροφα για την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων με Λετονία και Βουλγαρία, στο Σεράγεβο, όμως τα προβλήματα δεν σταματούν. Κι αυτό γιατί ο Χάρης Γιαννόπουλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Ο διεθνής σουτέρ υπέστη πελματιαία απονευρωσίτιδα και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Basket League. Το πρόβλημα αυτό μάλιστα, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης και για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στον όμιλο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προορίζεται να καλύψει το κενό του έμπειρου άσου με έναν εκ των Νίκου Ρογκαβόπουλου ή Βασίλη Μουράτου, οι οποίοι αγωνίζονται σε ΑΕΚ και Λαύριο, αντίστοιχα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X