Σιμόες: «Σταθήκαμε τυχεροί μέσα στην... ατυχία μας με τον κορωνοϊό -Εχουμε να ανέβουμε βουνό με σερί ματς»

Σιμόες: «Σταθήκαμε τυχεροί μέσα στην... ατυχία μας με τον κορωνοϊό -Εχουμε να ανέβουμε βουνό με σερί ματς»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες πριν το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέ Σιμόες, λίγο πριν την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, μίλησε στη Nova για τους διαδοχικούς αγώνες αγώνες που ακολουθούν για την ΑΕΚ αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λάρισα αύριο (15:00), για τη νοοτροπία νικητή που πρέπει να έχει η ΑΕΚ και για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και τα πολλά κρούσματα στην ΑΕΚ: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Μέσα στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροί γιατί έπεσε την περίοδο της διακοπής. Η ομάδα δουλεύει πλέον κανονικά. Είμαστε εδώ και προπονούμαστε. Ήταν πολύπλοκη κατάσταση λόγω και των οικογενειών μας που έπρεπε να προσέξουμε διπλά και τριπλά».

Για το πως νιώθει για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτή η διακοπή με βοήθησε για να κάνω τη σωστή αποκατάσταση. Ο τραυματισμός αποτελεί παρελθόν, είμαι έτοιμος και ελπίζω να κάνουμε ένα ξεκίνημα μετά τη διακοπή με νίκες».

Για το αν θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με το διάστημα πριν τη διακοπή: «Είναι μια περίοδος πολύπλοκη, είναι ένα… βουνό με σερί αγώνες σε μικρό διάστημα. Θα προσπαθήσουμε όπως και την προηγούμενη περίοδο, δηλαδή να μπαίνουμε με τη νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να το διαχειριστούμε όπως ξέρουμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να βλέπει τους Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς να παίζουν σε κάθε παιχνίδι ασταμάτητα λόγω των απουσιών που υπήρχαν: «Ήταν δύσκολη περίοδος. Όταν είσαι τραυματίας νιώθεις άβολα γιατί δεν μπορείς να βοηθήσεις. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά λόγω και της απουσίας των παικτών. Τώρα πλέον επιστρέφουμε με τον Γαλανόπουλο και τον Σιμάνσκι και η ομάδα είναι πιο ισχυρή. Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και πλέον είναι θετικό ότι υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός για να διεκδικήσουμε μια θέση στην αρχική ενδεκάδα».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα όταν έχουμε ένα ματς εντός έδρας έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη. Η ΑΕΛ προσπαθεί απέναντί μας να κλείνεται πίσω, αλλά εμείς ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε μπαίνοντας με τη σωστή νοοτροπία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πως εισπράττει την αγάπη του κόσμου: «Είναι κολακευτικό το να νιώθεις τη στήριξη του κόσμου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ. Νιώθω τη στοργή. Όταν είμαι στην Πορτογαλία μου λείπει η Ελλάδα και το αντίθετο. Δεν ξέρω που είναι το σπίτι μου. Ωριμάζουμε με την οικογένειά μου, είναι ωραίο συναίσθημα. Αισθάνομαι πολύ καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δίνω πάντα στον καλύτερο μου εαυτό, προσπαθώ να ενσωματώνω τους νέους παίκτες στην ομάδα και να συνεχίζουμε μαζί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X