Super League: Σκόραρε ο Ντέλετιτς στο 2-2 της Λαμίας με τον Αστέρα

Super League: Σκόραρε ο Ντέλετιτς στο 2-2 της Λαμίας με τον Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολη στο ΔΑΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Φθιώτιδα με τον Μίλος Ντέλετιτς να σημειώνει το πρώτο του τέρμα για τους γηπεδούχους.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπαράλες στο 41’, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 56’, με τον Ντέλετιτς να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα».

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στην ανατροπή στο 69’ με τέρμα του Τσούκαλου, ωστόσο ο Ριέρα ανταπέδωσε στο 78’.

Το ματς

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά επιφυλακτικά το παιχνίδι και δεν έδειξαν διάθεση να… επιτεθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καταγεγραμμένη φάση ήρθε στο 19’, με το σουτ του Μουνάφο να φεύγει άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 25’, με το επικίνδυνο σουτ του Αραμπούλι να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Το μετριότατο θέαμα συνεχίστηκε, με τους ποδοσφαιριστές να μην έχουν τον τρόπο για να απειλήσουν.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου ήταν το γκολ που βρήκε ο Αστέρας Τρίπολης στο 41’, με τον Αντέτζο να κάνει χέρι στην περιοχή και τον διαιτητή Τσαγκαράκη να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες για το 0-1.

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε με τον ίδιο τρόπο στην έναρξη του δευτέρου μέρους: ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι από τον Τασουλή σε μια πολύ οριακή φάση. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Σέρβος επιθετικός (56’), που ισοφάρισε (1-1).

Η παραπάνω εξέλιξη έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που πήραν ορισμένα μέτρα στο γήπεδο και στο 66′ έφεραν τον «τούμπα» τον αγώνα, όταν ο Τσούκαλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων και με συρτό σουτ τους έδωσε αέρα ενός γκολ.

Αυτόματα ο Αστέρας βγήκε μπροστά. Ο Ράσταβατς «φρέσκαρε» τα άκρα του και στο 78′ η ομάδα του έφτασε στην ισοφάριση. Τότε ο Τασουλής που είχε βγει κρυφός φορ σούταρε μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Επασί απομάκρυνε, η μπάλα στρώθηκε στον Ριέρα που με τη «μία» και ωραίο πλασέ, την έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας.

Με το σκορ 2-2 μπήκαμε στο τελευταίο 10λέπτο. Οι δύο ομάδες έδειξαν «διάθεση», υπήρξαν ορισμένες στιγμές που βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά πλην της πολύ καλής ευκαιρίας του Τσούκαλου στο 90’+8′ (αδύναμο πλασέ, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος) και της κεφαλιάς άουτ του Ιγκλέσιας (90’+11′), δεν απείλησαν άλλη φορά ουσιαστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X