Premier League: Πάτησε κορυφή η Τσέλσι μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ

Premier League: Πάτησε κορυφή η Τσέλσι μετά τη νίκη επί  της Νιούκαστλ
Photo Credits: INTIME

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο, η Τσέλσι επιβλήθηκε εκτός της Νιούκαστλ (0-2) και έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

Σε αυτό το πρωτάθλημα, κάνεις μια νίκη και μαζί ένα τεράστιο άλμα. Αυτό συνέβη και με την Τσέλσι καθώς με το «καθαρό» διπλό στο Saint James’ Park έκανε τριπλή προσπέραση, έπιασε την Λίβερπουλ στο Νο1 και περιμένει να δει ποιοι θα χάσουν βαθμούς από το Τότεναμ-Σίτι αλλά και το ματς των Reds με την Λέστερ στο Anfield. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη των Μπλε στην Premier League και 4ο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος, στο οποίο δεν δέχεται γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με φόρα και ανάγκασαν τον Ντάρλοου σε δύο τρομερές επεμβάσεις, πρώτα στο αριστερό του Βέρνερ (4’) και στη συνέχεια στην κεφαλιά του Εϊμπραχαμ (9’). Το γκολ, δεν άργησε να έρθει καθώς στο 10’ στη σέντρα από δεξιά του Μάουντ ο Φεντερίκο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με τον Τσίλγουελ να τον σπρώχνει σε κάποιο βαθμό από πίσω (0-1). Οι Μπλε κράτησαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος παίζοντας στο αντίπαλο μισό και στο 30’ ο Βέρνερ ολομόναχος από το πέναλτι έχασε το άχαστο.

Στην επανάληψη και το 53’ ο Γερμανός έκλεψε και έφυγε σε τετ-α-τετ με τον Ντάρλοου, όμως θέλησε να δώσει σε κενό τέρμα στον Ζίγιεχ και η ευκαιρία χάθηκε. Αυτό τελικά έγινε στο 65’ όταν ο Βέρνερ πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε τρεις σαν να είναι ‘κώνοι’ και είπε πάρε-βάλε στον Εϊμπραχαμ που τέλειωσε τη φάση δοκάρι-και-μέσα. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στην καλύτερη φάση της, η Νιούκαστλ είχε δοκάρι με μακρινό σουτ του Λόνγκσταφ (72’).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X