ΑΕΚ: Με Τσιντώτα και Ινσούα κόντρα στην Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Τσιντώτα και Ινσούα κόντρα στην Λάρισα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (15:00) τη Λάρισα στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο… ρεκόρ και να τεθεί στην διάθεησ του Μάσιμο Καρέρα για το σημερινό παιχνίδι, ενώ με ελάχιστες προπονήσεις μπήκε στα πλάνα του Ιταλού και ο Εμάνουελ Ινσούα που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου την προπόνηση τους στα Σπάτα και έπειτα ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς. Σε αυτήν επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ παρών δηλώνουν και οι Αντρέ Σιμόες, Χρήστος Αλμπάνης.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνκσι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Λιβάι Γκαρσία και ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς. Εκτός έμεινε επίσης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό στο τελευταίο τεστ, αλλά δεν έχει προπονηθεί και ο Ζίγκα Λάτσι που παραμένει θετικός. Στην αποστολή μπήκε ελέω απουσιών και ο Βένταντ Ραντόνια.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Τάνκοβιτς, Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Λάρισα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X