ΑΕΚ: Νίκη στο Κύπελλο PES

ΑΕΚ: Νίκη στο Κύπελλο PES
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Trivellato για την 10η αγωνιστική του Κυπέλλου PES και διατηρήθηκε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η «Ένωση» ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησε το τρίποντο.

H AEK μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας για το γρήγορο γκολ. Στο 14′ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών και με σουτ έκανε το 1-0 για το «Δικέφαλο». Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η ομάδα του Δημήτρη Πάτση έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες οι “κιτρινόμαυροι στο 72 έφυγαν στην κόντρα με τον Γάσπαρη να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (23/11, 22:40) όταν και αντιμετωπίζει τη Yellow Hell για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος PES.

Trivellato – AEK 0-2
Σκόρερς
: Παπαδόπουλος, Γάσπαρης.
ΑΕΚ (Πάτσης): Ανδριόπουλος, Μπούρας, Πάτσης, Faber, Mehtic, Πανταζής, Γλετζάκος, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Rudovic, Γάσπαρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X