Ο Τσιρίλο θυμάται τον θρίαμβο με την Μίλαν (ΦΩΤΟ)

Ο Τσιρίλο θυμάται τον θρίαμβο με την Μίλαν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του Μπρούνο Τσιρίλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ιστορική ημέρα η σημερινή για την ΑΕΚ, καθώς πριν από 14 χρόνια κέρδιζε την Μίλαν με 1-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στην ενδεκάδα της Ενωσης σε εκείνο το ματς ήταν ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός που έχει σταματήσει πλέον το ποδόσφαιρο είχε δύο περάσματα από την ΑΕΚ, το πρώτο από το 2005 έως το 2007, ενώ το δεύτερο ήταν την σεζόν 2013/14.

Το πρωί του Σαββάτου και με αφορμή την ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν με το γκολ του Ζούλιο Σέζαρ, ο Μπούνο Τσιρίλο είχε μία «κιτρινόμαυρη έκρηξη» στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία σειρά από stories από την μεγάλη νίκη της Ενωσης, μέσα από τα οποία φαίνονται οι προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» και φυσικά το γκολ του Ζούλιο Σέζαρ.

Ο Τσιρίλο θυμάται τον θρίαμβο με την Μίλαν (ΦΩΤΟ) Ο Τσιρίλο θυμάται τον θρίαμβο με την Μίλαν (ΦΩΤΟ) Ο Τσιρίλο θυμάται τον θρίαμβο με την Μίλαν (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X