Περνάει και από το Αγρίνιο και συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με νίκες ως το τέλος και θα είμαστε ξανά πρωταθλητές!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το πάντα επικίνδυνο Μεσολόγγι με στόχο το 4Χ4

Να κλείσει με νίκη το πρώτο κομμάτι της σεζόν, πριν από την διακοπή των εθνικών ομάδων, θέλει η ΑΕΚ. Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει το νεοφώτιστο Μεσολόγγι (19:30, ΕΡΤ, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την επικράτηση απέναντι στην Σολέ, που την εδραίωσε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της στο BCL, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και εντός των τειχών, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας κόουτς αναγνώρισε τις δυσκολίες του αγώνα και για το λόγο αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν στα όριά τους για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας Μεσολόγγι και… ατυχίες.

Με δύο σημαντικές απουσίες

Η Βασίλισσα θα παραταχθεί στο κλειστό του Αγρινίου χωρίς δύο πολύ σημαντικά «γρανάζια». Ο Μάρκους Σλότερ έχει τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες 4 εβδομάδες, καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας. Παράλληλα, θα απουσιάσει και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, που δεν αγωνίστηκε ούτε στην αναμέτρηση με την Σολέ για το BCL.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες υπήρξε θέμα και με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο διεθνής φόργουορντ χτύπησε στη στοματική κοιλότητα, όμως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Χωρίς προβλήματα και με άγνοια κινδύνου

Απέναντί της η ΑΕΚ θα βρει μια ομάδα που παίζει τα πρώτα της παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία. Το Μεσολόγγι έχει μπει πολύ δυνατά στη σεζόν, καθώς ήδη έχει ρίξει στο καναβάτσο ομάδες όπως ο Άρης, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Ιωνικός.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους και να παλέψουν για μια πολύ σπουδαία νίκη. Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν απουσίες, καθώς οι νεοφώτιστοι θα έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση, με ζωντανή περιγραφή, καθώς και όλο το τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο Αγρίνιο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X