Δεσμοφύλακας τα έφτιαξε με κρατούμενο: Του περνούσε κρυφά πράγματα (VIDEO)

Δεσμοφύλακας τα έφτιαξε με κρατούμενο: Του περνούσε κρυφά πράγματα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παράνομη ερωτική σχέσης με τον κρατούμενο ήταν ολοκληρωμένη και διήρκεσε επτά μήνες, μέχρι που αποκαλύφθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη γοητεία ενός κρατουμένου έπεσε μια όμορφη δεσμοφύλακας στην Αυστραλία και έκανε δεσμό μαζί του, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να έχει όλα τα… κομφόρ!

Όταν βγήκε στην επιφάνεια ο δεσμός της 25χρονης Μελίσα Γκούντγουιν, που είναι δεσμοφύλακας σε φυλακή της Αυστραλίας, με τον κρατούμενο Κόρεϊ Λόντον, εκείνη υποχρεώθηκε να το επιβεβαιώσει…

Η Γκούντγουιν ήρθε σε διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους και έφτασε σε συμφωνία μαζί τους για να πέσει στα μαλακά, δεχόμενη ακόμα και τις σεξουαλικές επαφές τους.

Εκτός όμως από αυτό, υπήρξαν και πρόσθετες κατηγορίες για λαθρεμπόριο στη φυλακή, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα πέρναγε στον Λόντον καπνό, αναπτήρες και τσίχλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X