ΑΕΚ: Οι σκέψεις Καρέρα για την 11αδα, οι ενδείξεις από τα Σπάτα

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Καρέρα για την 11αδα, οι ενδείξεις από τα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η δοκιμή του Μάσιμο Καρέρα για το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα και το πλάνο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά από μια δύσκολη περίοδο την Κυριακή (15:00) κόντρα στη Λάρισα στη Ριζούπολη.

Ο Μάσιμο Καρέρα παρότι έχει ξεπεράσει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε συνεχίζει να έχει «πονοκεφάλους» καθώς υπάρχουν παίκτες που έχασαν προπονήσεις λόγω κορωνοϊού και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται αυτοί και αν είναι απόλυτα καλά και δυνατοί ξανά για τις απαιτήσεις ενός αγώνα. Είναι επίσης και παίκτες που γύρισαν από τραυματισμούς και δεν έχουν ρυθμό, ενώ εκτός βρίσκεται και ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Η σκέψη Καρέρα για Λάρισα

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ στην μέχρι στιγμής δοκιμή που έκανε είχε τον Μπακάκη στα στόπερ ελλείψει κεντρικών αμυντικών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά δεξιά στην άμυνα ο Ελληνας μπακ, με τον Λόπες αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας ο Νεντελτσεάρου είναι διαθέσιμος και έχει ρυθμό λόγω των ματς της Εθνικής Ρουμανίας και θα αγωνιστεί με έναν εκ των Χνιντ ή Σβάρνα στο πλάι του. Με τον Τσιγκρίνσκι να μην είναι έτοιμος έχοντας λίγες προπονήσεις στα πόδια του και έτσι όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχτεί.

Στα χαφ ο Σιμόες έπαιξε με τον Σάκχοφ που δείχνει καλύτερα μετά τον κορωνοϊό, ενώ ο Μάνταλος θα είναι μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1. Στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένεται να είναι οι Λιβάια και Τάνκοβιτς με σέντερ φορ είτε τον Ανσαριφάρντ, είτε τον Ολιβέιρα.

Σε κάθε περίπτωση για την επίθεση ο Καρέρα έχει στη διάθεση του και τους Αλμπάνη-Μαχαίρα που μπορούν να δώσουν λύσεις, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να μπει 100% στην ομάδα ξανά μετά τον τραυματισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X