Μαντούκα στο enwsi.gr: «Ενιωσα... μαγικά στο γκολ του Σέζαρ -Αξέχαστη η ατμόσφαιρα!»

Μαντούκα στο enwsi.gr: «Ενιωσα... μαγικά στο γκολ του Σέζαρ -Αξέχαστη η ατμόσφαιρα!»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκουστάβο Μαντούκα μιλάει αποκλειστικά στο enwsi.gr για την... επική βραδιά κόντρα στη Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μια μέρα σαν σήμερα, κατάφερε ένα… έπος. Νίκησε τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν 1-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο, μπροστά σε 60.000 κόσμο, που δημιούργησε μια απίστευτη ατμόσφαιρα, που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εως και σήμερα.

Πριν ακριβώς 14 χρόνια, λοιπόν, η «Ένωση» πέτυχε μια εκ των σημαντικότερων νικών της ιστορίας της. Στο 32ο λεπτό, ο Ζούλιο Σέζαρ «κάρφωσε» τον Ντίντα, κάνοντας το 1-0 και παιρνώντας στην ιστορία. Μαζί του και οι συμπαίκτες του, που αγωνίστηκαν εκείνη τη νύχτα στο ΟΑΚΑ. Ο Γκουστάβο Μαντούκα αγωνίστηκε στο εν λόγω παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League και αναφέρθηκε σε αυτό, αποκλειστικά στο enwsi.gr.

Αναλυτικα όσα είπε στο enwsi.gr:

Για το τι θυμάται από εκείνη τη μέρα: «Τα θυμάμαι όλα από εκείνη τη μερα… Από τη στιγμή που πήγαμε στο ξενοδοχείο, το ματς, μέχρι και τη στιγμή που επέστρεψα στο σπίτι».

Για τις πιο έντονες στιγμές από εκείνο το ματς: «Η καλύτερη στιγμή σε εκείνο το παιχνίδι ήταν όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μαγευτική στο γήπεδο. Έπειτα, θυμάμαι εξίσου καλά και όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη… Αξέχαστο!».

Για το εάν πιστεύει ότι η ΑΕΚ άξιζε τη πρόκριση στους «16»: «Ναι! Φυσικά και αξίζαμε τη πρόκριση! Ήταν ντροπή που δεν έγινε…».

Για το τι ένιωσε στο γκολ του Σέζαρ και για το έαν περίμενε πως θα κρατήσει η «Ένωση» το 1-0 μέχρι τέλους: «Ήταν μαγευτικό το συναίσθημα… Παρότι βάλαμε το γκολ νωρίς, πίστευα ότι θα κρατήσουμε το σκορ ή θα πετύχουμε – ακόμα – κι άλλα τέρματα!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X