Βράνιες: «Τρόλαρε» τον Ολυμπιακό στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Βράνιες: «Τρόλαρε» τον Ολυμπιακό στο Instagram (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ογκνιεν Βράνιες πίκαρε ξανά τους φίλους του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες συνεχίζει να πετάει… σπίθες μέσω του λογαριασμό του στο Instagram. Μετά την «κιτρινόμαυρη» έκρηξη στο προφίλ του προηγούμενη εβδομάδα με μηνύματα από φίλους της Ενωσης να γράφουν για σύντομη επιστροφή του στην Ελλάδα, ήρθε τώρα ένα πικάρισμα του Βόσνιου στον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βρίσκει συνεχώς αφορμές για να «τρολάρει» την ομάδα του Πειραιά. Τι έκανε τώρα; Παίζοντας το βιντεοπαιχνίδι FIFA 21, έπαιζε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μετά από ισοπαλία 2-2, νίκησε τους ερυθρόλευκους με 4-2 στα πέναλτι και μάλιστα σκόραρε ο ίδιος το νικητήριο. Με χιουμοριστική διάθεση μάλιστα έγραψε «gavros» μαζί με ένα χέρι που δείχνει προς τα κάτω.

Πριν λίγες ημέρες, ο Βράνιες θέλησε να συγχαρεί τον νεαρό μπασκετμπολίστα συμπατριώτη του, Αλεξέι Ποκουσέφσκι που έγινε draft στο ΝΒΑ από τους Οκλαχόμα Θάντερ και στην φωτογραφία επιχείρησε να… κρύψει τα σήματα του Ολυμπιακού από πάνω του.

Δείτε τις αναρτήσεις του Ογκνιεν Βράνιες:Βράνιες: «Τρόλαρε» τον Ολυμπιακό στο Instagram (ΦΩΤΟ) Βράνιες: «Τρόλαρε» τον Ολυμπιακό στο Instagram (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X