Λάρισα: Με Πλατέλλα-Ντουρμισάι κόντρα στην ΑΕΚ

Λάρισα: Με Πλατέλλα-Ντουρμισάι κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολής της Λάρισας για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Ριζούπολη τη Λάρισα στο ματς με το οποίο επιστρέφει η Ενωση στη δράση μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Το βράδυ της Παρασκευής οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σε αυτή βρίσκεται τόσο ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας, όσο και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» δεν θα έχει μαζί του τον Μάρκο Νούνιτς που λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός, ενώ πήρε μαζί του τον Δημήτρη Πινακά. Όπως σας αναφέραμε η συμμετοχή του νεαρού επιθετικού θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπαρβ, Γλυνός, Γιουνές, Ντουρμισάι, Πλατέλλας και Πινακάς.

Η αποστολή της Λάρισας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X