Μπεκενμπάουερ για τα έξι γκολ από την Ισπανία: «Ολος ο κόσμος γελάει μαζί μας»

Η ιστορική συντριβή της Γερμανίας από την Ισπανία

Η ιστορική συντριβή της Γερμανίας από την Ισπανία (6-0) εξακολουθεί, όπως είναι λογικό, να αποτελεί θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική Γερμανία, με τον Φραντς Μπεκενμπάουερ να τοποθετείται επί του θέματος στην εφημερίδα «Bild».

«Δεν υπήρχε τίποτα από την γερμανική ομάδα. Ένα απόλυτο μπλακ άουτ. Τώρα όλος ο κόσμος γελάει μαζί μας» δήλωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κάιζερ, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Νατσιονάλμαντσαφτ ως παίκτης (1974) και ως προπονητής (1990).

«Αν δεν λειτουργεί το σύστημα στα τελευταία διεθνή παιχνίδια πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον Μάρτιο, ο Λεβ πρέπει να αλλάξει ρώτα. Σαφώς και πρέπει να συνεχίσει και να προπονήσει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτό το ματς θα τον βοηθήσει να αποκτήσει νέες γνώσεις για την ομάδα» πρόσθεσε ο Μπεκενμπάουερ για τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Παραδέχθηκε, όμως, ότι «λείπει προσωπικότητα στο γήπεδο. Δεν είδα ωριμότητα, τίποτα. Χρειάζεσαι ηγέτες όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά» επισήμανε ο βετεράνος παράγοντας, λέγοντας για τον (εκτός Πάντσερ πλέον) Τόμας Μίλερ ότι «ο Μίλερ θα έδινε ώθηση στην ομάδα, όπως κάνει με την Μπάγερν σε δύσκολες φάσεις των αγώνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X