Κούμαν: «Σεβαστείτε τον Μέσι, ο Τύπος θέλει ίντριγκα...»

Κούμαν: «Σεβαστείτε τον Μέσι, ο Τύπος θέλει ίντριγκα...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Κούμαν γι’ ακόμα μια φορά θέλησε να υπερασπιστεί τον Λιονέλ Μέσι και να ξεκαθαρίσει πως ο Τύπος προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός μόλις επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, είδε πλήθος δημοσιογράφων να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο για να τον ρωτήσουν για τις δηλώσεις ενός πρώην ατζέντη του Γκριεζμάν για την μεταξύ τους σχέση στους «μπλαουγκράνα».

Ο Μέσι απάντησε πως έχει πλέον βαρεθεί να είναι πάντοτε εκείνος το πρόβλημα στην ομάδα και αμέσως κυκλοφόρησαν τα σενάρια περί έντονης δυσαρέσκειας που διατηρείται παρά την απόφαση να παραμείνει στην Βαρκελώνη φέτος.

Ο Ρόναλντ Κούμαν ρωτήθηκε για όλα αυτά στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρέπει όλοι να σέβεστε περισσότερο τον Μέσι. Είναι έλλειψη σεβασμού να τον ρωτάτε για τον Γκριεζμάν αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο.

Ο Τύπος ψάχνει συνεχώς την ίντριγκα. Και στο κάτω – κάτω όποιος είπε ό,τι είπε, δεν έχει καμία επαφή με τον Γκριεζμάν τα τελευταία τρία χρόνια…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X