«Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»: Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το παλάτι της ΑΕΚ ολοκληρώνεται και ομορφαίνει - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα έργα στην «Αγιά Σοφιά»… τρέχουν και καθημερινά υπάρχει και κάποια εξέλιξη στο παλάτι της ΑΕΚ.

Το κτίριο των μουσείων πίσω από τη Σκεπαστή ολοκληρώνεται, με την ΠΑΕ να ανεβάζει σχετική ανάρτηση και φωτογραφικό υλικό από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ

«Ολοκληρώνεται και το κτίριο που θα στεγάσει την ιστορία μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά στο νέο μας γήπεδο! Το κτίριο με τα δύο μουσεία και τους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους».

«Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ) «Αγιά Σοφιά-ΟPAP ARENA»:  Τελειώνει και το κτίριο με τα 2 μουσεία! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X