ΑΕΚ: Παρατήρηση από UEFA και... συναγερμός ενόψει Ζόρια και Μπράγκα

ΑΕΚ: Παρατήρηση από UEFA και... συναγερμός ενόψει Ζόρια και Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Πως έφτασε η ΑΕΚ στο σημείο να... τρέχει για το ΟΑΚΑ ενόψει των δύο σερί εντός έδρας ματς στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ στις 29 Οκτωβρίου, δέχθηκε την παρατήρηση της UEFA για την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Και τότε οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ απορούσαν και ρωτούσαν τους παίκτες της ΑΕΚ πως αγωνίζονται σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον ΠΑΟ συμφώνησαν να αλλάξει άμεσα ο χλοοτάπητας, αλλά για να «δέσει» καλύτερα χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ετσι, η Ενωση άλλαξε έδρα και «μετακομίζει» στην Ριζούπολη για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα.

Θυμίζουμε πως ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ, παρά τα έργα με την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα που έγιναν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη, ήταν σε τραγική κατάσταση τον Οκτώβριο, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να «φάει» παρατήρηση από την UEFA και τη Λέστερ. Και για να μην ξανασυμβεί αυτό, η Ενωση θέλει στο ματς της Πέμπτης (19:55) με τη Ζόρια και στο επόμενο που ακολουθεί με την Μπράγκα (Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου) να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο στο επίπεδο που αρμόζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για να… καλμάρει και η UEFA απέναντι στην ελληνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X