Αποθεώνει Γιακουμάκη η «AS»: «Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην Φένλο»

Αποθεώνει Γιακουμάκη η «AS»: «Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς, ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην Φένλο»
Photo Credits: INTIME

Στον Γιώργο Γιακουμάκη και στα όσα πετυχαίνει με την Φένλο αναφέρεται η «AS».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την Φενλο, ενώ πλέον έχει μπει και στα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έκανε στο φιλικό με την Κύπρο το ντεμπούτο του με την Εθνική, όπου και σκόραρε, ενώ αγωνίστηκε και στα δύο ματς για το Nations League με Μολδαβία και Σλοβενία.

Στις επιδόσεις του Γιακουμάκη αναφέρεται και η ισπανική «AS» που πλέκει το εγκώμιο του με άρθρο της.

Αναλυτικά όσα γράφει: 

«Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και στην Φένλο βρήκε το μέρος όπου πραγματικά μπορεί να λάμψει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του» αναφέρει το ισπανικό Μέσο και συνεχίζει:

«Ο Φαν’τ Σχιπ εμπιστεύθηκε για την προσπάθεια πρόκρισης στο Nations League τον παίκτη που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή στην Eredivisie.

Έχει 9 γκολ σε 9 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ολλανδία. Είχε αποτύχει να δείξει όσα μπορούσε στην ΑΕΚ και η Φένλο τον απέκτησε για 200.000 ευρώ

Εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Είναι επιθετικός με δύναμη στην περιοχή, πολύ δύσκολος να τον αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί και με πολύ καλή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τελειώματα. Αναλαμβάνει και ευθύνες όπως η εκτέλεση των πέναλτι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X