Κλοπ: «Οκτώ ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα»

Κλοπ: «Τα προβλήματα υπάρχουν για να βρίσκεις τις κατάλληλες λύσεις»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ οκτώ ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Premier League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League.

«Είναι οκτώ ομάδες. Δεν έχω πρόβλημα με έναν ανοιχτό αγώνα, μου αρέσει. Αν κερδίσουμε φέτος θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Ίσως μεγαλύτερο. Αυτό αγαπάω στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχουν πάρα πολύ ανταγωνιστές. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν τόσο κακό. Είχαμε μόνο ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα. Ίσως το χρειαζόμασταν. Τώρα έχουμε την Λέστερ την Κυριακή. Θα δούμε» απάντησε ο Κλοπ σε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mail.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο προπονητής των «κόκκινων» επέμεινε στη θέση του να ισχύσει και στην Αγγλία ο κανονισμός με τις πέντε αλλαγές.

«Είναι μία περίεργη σεζόν, είναι πιο μικρή κατά τέσσερις εβδομάδες με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλο τον κόσμο. Πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Αυτό ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι όλος ο κόσμος άλλαξε, αλλά δύο πράγματα έμειναν ίδια, οι αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ και οι τρεις αλλαγές.

Χθες έξι προπονητές άλλαξαν γνώμη για τις πέντε αλλαγές. Το χρειαζόμαστε, για τους παίκτες, όχι για τις ομάδες. Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι βάρβαρος σε μία κανονική σεζόν. Φέτος, ο Οκτώβριος είναι σαν τον Δεκέμβριο, ο Νοέμβριος είναι σαν τον Δεκέμβριο και ο Δεκέμβριος παραμένει Δεκέμβριος. Πρέπει να ψηφίσουμε. Ας μας συγκεντρώσουν όλους σε ένα τραπέζι και να ψηφίσουμε» είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X