
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της Βοσνίας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν γνωστό πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Βοσνίας μετά το τέλος του Nations League.
Οι Βόσνιοι έχασαν με 2-0 από την Ιταλία στο τελευταίο του ματς με τον Μπάγεβιτς και έπεσαν στην κατάταξη της FIFA.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βοσνίας, μία μέρα πριν από το ματς έγινε χαμός στο ξενοδοχείο της ομάδας.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ο ένας πρωταγωνιστής, με τον τεχνικό της εθνικής Βοσνίας να πιάνει, σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας, από τον λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.
Οι παίκτες και το ποδοσφαιρικό επιτελείο έβλεπαν σοκαρισμένοι την εν λόγω εικόνα, με τον Μπάγεβιτς να γίνεται έξαλλος από ορισμένες δηλώσεις απαξίωσης που είχε κάνει ο αθλητικός διευθυντής.
«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», είχε αναφέρει ο Μισίμοβιτς μεταξύ άλλων, κάτι που έκανε έξαλλο τον Μπάγεβιτς.

Η ΑΕΚ παραμένει «ζεστή» για Κυριακόπουλο!

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ (ΦΩΤΟ)

Από εδώ καταλαβαίνεις πολλά για την φετινή ΑΕΚ

50 χρόνια Iron Maiden με ιστορικό ντοκιμαντέρ

Λαουτάρο: «Νιώθω πως γεννήθηκα στο Μιλάνο, όταν κερδίζεις τρόπαια θέλεις να συνεχίσεις»