Ισπανικά ΜΜΕ: «Ο Μέσι θα πάει στην Σίτι»

Μετά την παραίτηση Μπαρτομέου ο Μέσι σκέφτεται να μείνει στη Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι οδεύει προς το Μάντσεστερ σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έφυγε το περασμένο καλοκαίρι τελικά για την Μπαρτσελόνα, όμως σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο αναμένεται να το κάνει φέτος.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Αργεντινός θα πάει στην Μάντσεστερ Σίτι και μάλιστα υποστηρίζουν πως ήδη έχει επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η μεταγραφή του Αργεντινού θεωρείται δεδομένη στα Μέσα της Ισπανίας, που αναφέρουν πως η Σίτι θα «τρέξει» για να επισπεύσει την ολοκλήρωση του deal του αιώνα, ντύνοντας στα «γαλάζια» τον Μέσι!

«Η ανανέωση του Πεπ, οι οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα και η δυσαρέσκεια του Μέσι, επισπεύδουν τις διαδικασίες για μια μεταγραφή την οποία στην Αγγλία θεωρούν ότι θα σημειωθεί άμεσα» αναφέρει η AS στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χοσέπ Καπτεβίλα, ο Γκουαρντιόλα έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Μέσι για τη μεταγραφή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X