Κορωνοϊός: Πέθανε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος

Πέθανε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος, που ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Η υγεία του Πατριάρχη που νοσηλευόταν σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου, είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από την Τετάρτη .

Οι πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του Πατριάρχη ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούσιτς στο προφίλ του στο instragram.

«Άνθρωποι σαν κι εσένα δεν φεύγουν ποτέ» έγραψε ο πρόεδρος της Σερβίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο  προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εισήχθη σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Βελιγραδίου στις 4 Νοεμβρίου όταν βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Παρουσίαζε αρχικά ήπια κλινική εικόνα ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να γίνει εισαγωγή λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του (90 ετών).

Η κατάσταση της υγείας του Πατριάρχη Ειρηναίου άρχισε από χθες να επιδεινώνεται και σήμερα κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη θεραπεία του Πατριάρχη Σέρβων συμμετείχαν και γιατροί από τη Ρωσία που έφτασαν στη Σερβία για αυτό το λόγο.

Σημειώνεται ότι ο Πατριάρχης Ειρηναίος είχε χοροστατήσει στις 30 Νοεμβρίου στην εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιου, ο οποίος επίσης απεβίωσε από επιπλοκές του κοροναϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X