Δύσκολα θα κινηθεί για Βράνιες η ΑΕΚ

Δύσκολα θα κινηθεί για Βράνιες η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δύσκολα θα κινηθεί για την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες, ακόμα και αν μείνει ελεύθερος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ογκνιεν Βράνιες δεν υπολογίζεται από τον Βινσέντ Κομπανί και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την Αντερλεχτ.

Υπό αυτό το πλαίσιο ο Βόσνιος αμυντικός προχώρησε σε ένα «κιτρινόμαυρο» ξέσπασμα στα social media τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Ο Βράνιες είναι μια περίπτωση που πάντα θα ακούγεται και θα βρίσκεται στο προσκήνιο της ΑΕΚ. Ομως, τα δεδομένα τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δύσκολα η Ένωση θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ακόμα και αν ο Βόσνιος μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Βελγίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποκτήσει Νεντελτσεάρου και Χνιντ και η όποια κουβέντα για τον Βράνιες μπορεί να γίνει μόνο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η παραπάνω εφημερίδα αναφέρει ότι ο ο Βράνιες προσπάθησε πολύ για να επιστρέψει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αλλά έπεσε σε τείχος, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν απογοητευθεί από παλαιότερες τακτικές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X