ΕΠΟ: Ζητάει άδεια για το Κύπελλο

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ ζητάει άδεια για την διεξαγωγή του Κυπέλλου με ομάδες της SL2.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαφή με το υπουργείο Υγείας, ώστε να ζητήσει άδεια διεξαγωγής του Κυπέλλου με ομάδες και της SL 2 στα μέσα Δεκεμβρίου, θα έχει η ΕΠΟ.

Από τα χέρια της υγειονομικής επιτροπής περνάει η έναρξη του Κυπέλλου στα μέσα Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή ομάδων της Superleague Interwetten και της SL 2.

Όπως αναφέρει η “Live Sport” χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην ΕΠΟ με τη συμμετοχή των Γραμμένου, Μπουτσικάρη, Λεουτσάκου, Δημητρίου κι αποφασίστηκε να έρθουν σε επαφή με την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να ζητήσουν άδεια για διεξαγωγή αγώνων στο Κύπελλο στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου.

Η Ομοσπονδία δέχεται πιέσεις από την Cosmote TV που απέκτησε τα δικαιώματα του θεσμού έναντι 1,6 εκατ. ευρώ ώστε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και αυτό που προέχει σε αυτή τη φάση είναi να δοθεί άδεια και για τις ομάδες της SL 2 οι οποίες αυτή την περίοδο δεν κάνουν ούτε προπονήσεις.

Αν οι επιστήμονες δεν δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη συμμετοχή και των συλλόγων της δεύτερης κατηγορίας, το Κύπελλο θα διεξαχθεί μόνο με ομάδες της SL 1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X