Εφτασε στην ΑΕΚ πρόταση για τον Ολιβέιρα!

Εφτασε στην ΑΕΚ πρόταση για τον Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Ηρθε πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέθιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι μία από τις δύο σημαντικές εκκρεμότητες της ΑΕΚ, καθώς ναι μεν και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, όμως υπάρχουν πολλά «αλλά» και το οικονομικό είναι αντικείμενο… συζήτησης.

Ο Πορτογάλος παίρνει περίπου 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως με την Ενωση να θέλει να του μειώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Και αυτό διότι η προσφορά του δεν συνάδει με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Υπάρχουν πληροφορίες και… ανοιχτό ενδεχόμενο αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, να φύγει ο Ολιβέιρα ακόμη και τον Ιανουάριο!

Και η «Εφημερίδα των Συντακτών» σήμερα για το θέμα τόνισε ότι πριν λίγες ημέρες ήρθε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πορτογάλο σέντερ φορ:

«Ανεξάρτητα πάντως από τις εξελίξεις με το συμβόλαιο του, λέγεται πως στις αρχές του μήνα κάτι έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως ενδεχόμενο ενδιαφέρον τουλάχιστον, για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Δεν είναι εύκολο να μιλάμε για κάτι υψηλό οικονομικά, με το συμβόλαιο του να τελειώνει τον Ιούνιο, αλλά αν δεν πάνε καλά οι νέες συζητήσεις για ανανέωση, τότε θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, για να εξασφαλιστεί το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος», γράφει η εφημερίδα για τον Νέλσον Ολιβέιρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X