Τούρκος εκπρόσωπος Λιβάγια: «Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Λιβάγια και το παλεύει»

Τούρκος εκπρόσωπος Λιβάγια: «Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Λιβάγια και το παλεύει»
Photo Credits: INTIME

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Μάρκο Λιβάγια ο Τούρκος εκπρόσωπος του, Γκορκέμ Ντεμίρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, στέκεται ο Τούρκος εκπρόσωπος του, Γκορκέμ Ντεμίρ.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ Αμπντουλάχ Αβτζί φέρεται να θέλει τον Κροάτη φορ της ΑΕΚ και να τον έχει πρώτο στη λίστα του.

Το ενδιαφέρον επιβεβαίωσε και ο Τούρκος εκπρόσωπος, Γκορκέμ Ντεμίρ, ο οποίος σύμφωνα με το «karadenizgazete.com» ρώτησε τον Λιβάγια αν θέλει να πάει στην Τράμπζονσπορ.

Ο Ντεμίρ υποστήριξε πως η τουρκική ομάδα θέλει τον Κροάτη επιθετικό και το παλεύει, ενώ το δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί πως η ΑΕΚ θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα γράφει «η ελληνική ομάδα θέλει να τον πουλήσει τον χειμώνα για να κερδίσει χρήματα από την μεταγραφή του».

Ο Ντεμίρ υποστηρίζει πως ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, «ήθελε τον Λιβάγια από τότε που ήταν στην Μπασάκχεσιρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X