Μασούρας: Διασύρει τους κόκκινους προπαγανδιστές - «Ψεύδεται όποιος δεν βλέπει την πρόοδο της Εθνικής»

Μασούρας: Διασύρει τους κόκκινους προπαγανδιστές - «Ψεύδεται όποιος δεν βλέπει την πρόοδο της Εθνικής»

Τη στιγμή που όλος ο «ερυθρόλευκος» μηχανισμός έχει επιδοθεί σε έναν ανελέητο πόλεμο κατά της Εθνικής ομάδας,ο Γιώργος Μασούρας τους βγάζει στη σέντρα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ισοπαλία της Εθνικής ομάδας απέναντι στη Σλοβενία που της στέρησε τη δυνατότητα να ανέβει κατηγορία στο Nations League, έδωσε για μία ακόμη φορά την αφορμή στους… καλοθελητές, για να εκτοξεύουν μύδρους εναντίον της, με απώτερο φυσικά σκοπό να πλήξουν την ομοσπονδία.

Η «κόκκινη μηχανή λάσπης», δεν έχασε όπως αναμενόταν την ευκαιρία να περάσει… πριονοκορδέλα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τον Τζον Φαν’τ Σιπ, κάνοντας λόγο για στασιμότητα, για… παραμύθια περί του ότι οι Σλοβένοι διαθέτουν έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην Ευρώπη, τον Όμπλακ που και που φυσικά για όλα αυτά φταίει πάντα η “εξυγίανση” στην εποχή της οποίας η Εθνική “πάει όλο και πιο κάτω”.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X