Αντίθετος με τα μεσημεριανά ματς ο Λάμπαρντ: «Αλλάξτε την ώρα»

Λάμπαρντ: «Ο Πούλισιτς άξιζε να πάρει τη φανέλα με το νούμερο "10"» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, εξέφρασε την αντίθεση του για τα ματς της Premier League που γίνονται το μεσημέρι.

Μετά από ένα δεκαήμερο έξτρα καταπόνησης, με δεκάδες πρωτοκλασάτους και μη παίκτες από το ευρωπαϊκό στερέωμα να δείχνουν θετικοί στον κορωνοϊό, η δράση στην Premier League επιστρέφει και η Τσέλσι οδεύει στο «Saint James’ Park» για το ματς κόντρα στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, δεν του έφταναν τα προβλήματα κόπωσης και τραυματισμών στο ρόστερ του, ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι το ματς ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, μέρα… μεσημέρι.

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 12:30 (14:30 ώρα Ελλάδος), μία ζώνη που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στο πρόγραμμα της Premier League και ο coach των Μπλε δεν βρίσκει λογική πίσω από την ύπαρξή της, ειδικά μετά από παράθυρο εθνικών ομάδων, δίχως να έχει τον χρόνο για να φτάσει η ομάδα στο 100%. Για αυτό και προέτρεψε τη διοργανώτρια αρχή να το λάβει υπόψιν της και να καταργήσει τα μεσημεριανά παιχνίδια.

«Όχι, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όταν κοιτάς στο πρόγραμμα, έχει να κάνει με την κοινή λογική. Αυτή η ζώνη των 12:30 (14:30, ώρα Ελλάδος), πόσο συχνά πρέπει να υπάρχει; Δεν είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να προετοιμάζεσαι για ένα ματς της Premier League. Θέλεις το καλύτερο από αυτό το brand. Θέλω να παίζουμε στο ανώτατο επίπεδό μας, αλλά είναι δύσκολο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Αλλάξτε την ώρα, δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το αλλάξουμε», είπε συγκεκριμένα ο «Φράνκι» λίγα 24ωρα πριν από το ματς κόντρα στις Καρακάξες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X