ΑΕΚ: «Καθαροί» οι Ινσούα-Βασιλαντωνόπουλος -Αναμονή για Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Εικόνες από τα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Αρνητικοί στα σημερινά τεστ για τον κορωνοϊό οι Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Το πρώτο αρνητικό τους τεστ πήραν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και ο Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ενώ σε ότι αφορά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσι τα αποτελέσματα θα βγουν λίγο αργότερα.

Ωστόσο, τόσο ο Ινσούα, όσο και ο Βασιλαντωνόπουλος δεν θα προπονηθούν σήμερα καθώς αύριο θα γίνει νέος έλεγχος και για τους δύο και αναμένεται να επιστρέψουν στα Σπάτα για προπόνηση από το απόγευμα.

Αντίθετα ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και ο Ζίγκα Λάτσι, δεν έκαναν καν τεστ σήμερα, όπως και 4 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αυτό διότι δεν έχει περάσει ο απαιτούμενος χρόνος από τότε που βγήκαν θετικοί.

Η σημερινή εξέταση ήταν πολύ κρίσιμη, λόγω της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, με την Ενωση να υποδέχεται την Κυριακή (15:00) τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορωνοϊό μετά από το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία, καθώς εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων είχαν αναβληθεί προπονήσεις, ενώ και ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπόρεσε να δουλέψει όπως θα ήθελε κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως θα γίνει ακόμα μία φορά εξέταση πριν από το ματς με τους «βυσσινί» το πρωί του Σαββάτου, καθώς βάσει πρωτοκόλλου η κάθε ομάδα της Super League θα πρέπει να έχει έως πέντε θετικά κρούσματα για να αγωνιστεί κανονικά, ενώ σε περίπτωση που είναι από πέντε και πάνω ο αγώνας αναβάλλεται.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι σήμερα το απόγευμα (στις 18:00) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στα Σπάτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X