Ερχεται και στην Ελλάδα: Η νέα τάση στο κρέας που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο λόγω κορωνοϊού

Στο ξύπνημα αυτής της πανδημίας που βιώνει ο πλανήτης 10 μήνες τώρα, ένα από τα πράγματα που μπήκαν σε κεντρικό πλάνο για την θωράκιση των ανθρώπων, ήταν η διατροφή.

Αν και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποια προοδευτικά άλματα για ποιοτική αναβάθμιση των τροφών μας σε κάθε επίπεδο, η πλειοψηφία των παράγωγων παραμένει «πειραγμένη» και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πιο φιλάσθενος ο ανθρώπινος οργανισμός.

Από τα φυτοφάρμακα ως τις χημικές ουσίες στην επεξεργασία του κρέατος, ο άνθρωπος έχει εθιστεί τα τελευταία 50 χρόνια σε μια καπιταλιστική παραγωγή και κατανάλωση που έχει καταστήσει μη βιώσιμες πολλές καταστάσεις της ζωής του και έχει επιφέρει τεράστιο πρόβλημα στον πλανήτη ως προς την κλιματική κρίση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X