Ανατροπή: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Λάρισα!

Ανατροπή: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Λάρισα!
Photo Credits: INTIME

Για να «δέσει» ο αγωνιστικός χώρος, κανονικά με Ζόρια στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κυριακάτικο (15:00) ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική της Super League θα γίνει στη Ριζούπολη και όχι στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος είναι ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο γίνονται βελτιωτικά έργα στο χορτάρι και η εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες ζήτησε λίγο χρόνο για να δέσει καλύτερα ο χλοοτάπητας και για να αντέξει τα συνεχόμενα ματς.

Κανονικά στο ΟΑΚΑ το ΑΕΚ-Ζόρια

Με τη σκέψη ότι την Πέμπτη η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με τη Ζόρια για το Europa League και την Τετάρτη θα προπονηθεί η ουκρανική ομάδα, ενώ ακολουθεί και παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο Στάδιο, ήταν θέμα συζήτησης στα Σπάτα και σήμερα το πρωί πάρθηκε η απόφαση, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να δίνει φυσικά το «οκ» για τη Ριζούπολη.

Να θυμίσουμε ότι μετά τη Ζόρια, η Ενωση παίζει εντός με Μπράγκα στις 3 Δεκεμβρίου, οπότε σε συνδυασμό και με τα παραπάνω, έρχονται συνεχόμενα ματς στο ΟΑΚΑ.

Ετσι λοιπόν, η Ενωση επιστρέφει κοντά στη γειτονιά της, μετά το περσινό ΑΕΚ-Βόλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X