ΑΕΚ: Νέα κρίσιμα τεστ για κορωνοϊό στα Σπάτα

ΑΕΚ: Εικόνες από τα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν ευχάριστα μαντάτα και επιστροφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τεστ για τον κορωνοϊό θα περάσουν σήμερα όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Η σημερινή εξέταση είναι πολύ κρίσιμη, λόγω της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, με την Ενωση να υποδέχεται την Κυριακή (15:00) τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος αναμένεται να βγουν αρνητικοί στον κορωνοϊό, καθώς επίσης και αρκετά από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, κάτι που σε περίπτωση που τελικά αυτό γίνει τότε θα ενσωματωθούν στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» με την υπόλοιπη ομάδα.

Μέχρι στιγμής όλες οι περιπτώσεις των νοσούντων εξελίσσονται ικανοποιητικά, με τον Μάσιμο Καρέρα να βρίσκεται εν αναμονή των ευχάριστων από τα σημερινά τεστ.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως θα γίνει ακόμα μία φορά εξέταση πριν από το ματς με τους «βυσσινί» το πρωί του Σαββάτου, καθώς βάσει πρωτοκόλλου η κάθε ομάδα της Super League Interwetten θα πρέπει να έχει έως πέντε θετικά κρούσματα για να αγωνιστεί κανονικά, ενώ σε περίπτωση που είναι από πέντε και πάνω ο αγώνας αναβάλλεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X