Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ θέλει 2 ακραία μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ θέλει 2 ακραία μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρα από τις υποθέσεις συμβολαίων των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ έχουν έρθει και περιπτώσεις ενίσχυσης. Και αν η Ενωση χρειάζεται ποιοτική προσθήκη τον Γενάρη σε κάποια θέση, αυτή είναι των ακραίων μπακ.

Οπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, στην ΑΕΚ προτάθηκε ο διεθνής Χιλιανός αριστερός οπισθοφύλακας Μίικο Αλμπορνόζ. Ωστόσο, εξετάζονται και άλλες υποθέσεις.

Η ΑΕΚ για να μείνει κοντά στους στόχους τους, θέλει δύο ακραία μπακ που θα διαθέτουν διαφορετικά  από τους οπισθοφύλακες που έχει ήδη στο ρόστερ της. Ο Τάσος Καπετανάκος αναλύει.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X