Nations League: Νίκη-άνοδος για Αρμενία

Nations League: Νίκη-άνοδος για Αρμενία
Photo Credits: INTIME

Η Αρμενία ήταν η νικήτρια του «τελικού» ανόδου στη Β’ κατηγορία του Nations League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αρμενία ήταν η νικήτρια του «τελικού» ανόδου στη Β’ κατηγορία του Nations League με τη Βόρεια Μακεδονία. Στο ουδέτερο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, επικράτησε με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Αμπαρτσουμιάν στο 55’ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο, αφήνοντας την αντίπαλό της στη δεύτερη.

Πλασματικό ήταν το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων. Η Βόρεια Μακεδονία μπήκε πιο… ορεξάτη και είχε κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Τραϊκόφσκι (18’, 24’ και 39’), ο οποίος, είτε νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, είτε έστειλε τη μπάλα εκτός στόχου. Από την πλευρά της η Αρμενία απείλησε με τους Κόριαν (16’) και Καραπετιάν (25’), που επίσης ήταν άστοχοι.

Ο Τραϊκόφσκι συνέχιζε να αστοχεί, όπως συνέβη και στο 53’ και δύο λεπτά αργότερα, η Αρμενία άνοιξε το σκορ με τον Αμπαρτσουμιάν. Οι φιλοξενούμενοι άσκησαν περισσότερη πίεση για να ισοφαρίσουν, ωστόσο, δεν είχαν κλασσική ευκαιρία. Αντίθετα, αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι με τον Χοβχανισιάν (79’). Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Αρμενία πανηγύρισε τη νίκη-άνοδο.

Όλα μηδέν στην Τιφλίδα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το άλλο παιχνίδι μεταξύ Γεωργίας και Εσθονίας, με την πρώτη να τερματίζει στην τρίτη θέση και τη δεύτερη να παίρνει την τελευταία θέση, που οδηγεί στα πλέι άουτ.

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Τιφλίδα, με τις δύο ομάδες να παίζουν μέτριο ποδόσφαιρο και τους τερματοφύλακες να έχουν ρόλο θεατή. Η Γεωργία απείλησε πρώτη με τον Κανκάβα (12’) και είχε άλλη μια καλή στιγμή με τον Καζαϊσβίλι (26’), ενώ η Εσθονία «απάντησε» επτά λεπτά αργότερα με τον Κρέιντα, που επίσης δεν βρήκε στόχο.

Ελαφρώς καλύτερη ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, ειδικά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο χάνοντας ευκαιρίες με τους Κανκάβα (61’), Καζαϊσβίλι (65’) και Παπουνασβίλι (73’), ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πικ (64’). Το τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, γκολ δεν μπήκε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή.

LEAGUE C / Group B

Τα αποτελέσματα της 6 αγωνιστικής
Αρμενία-Β. Μακεδονία 1-0
(55’ Αμπαρτσουμιάν)

Γεωργία-Εσθονία 0-0

Βαθμολογία

1. Αρμενία 11 (9-6)
2. Β. Μακεδονία 9 (9-8)
3, Γεωργία 7 (6-6)
4. Εσθονία 3 (5-9)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X