Τα δεδομένα για την πιθανότητα αναβολής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τα δεδομένα για την πιθανότητα αναβολής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Βάσει του ανανεωμένου πρωτοκόλλου της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός μπήκε εκ νέου σε κατάσταση συναγερμού με τον κορωνοϊό, μετά την πληροφόρηση πως οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν βρέθηκαν θετικοί στα σχετικά τεστ που έκαναν όσο βρίσκονται στις εθνικές ομάδες Μαρόκου και Αιγύπτου.

Η είδηση για τα κρούσματα αυτά γέννησε αμφιβολίες για το αν το προγραμματισμένο για το Σάββατο ντέρμπι της Super League με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί ή όχι.

Αυτή τη στιγμή και με βάση το ανανεωμένο πρωτόκολλο του πρωταθλήματος για τον COVID-19, για να αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να έχουν προκύψει πέντε ή περισσότερα θετικά κρούσματα στον προγραμματισμένο έλεγχο που γίνεται 24 ή 48 ώρες πριν από τον αγώνα της Super League.

Όπως όμως διευκρινίζεται, στον αριθμό αυτό δεν προσμετρώνται κρούσματα που προέκυψαν από άλλους ελέγχους μέσα στην εβδομάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για να αναβληθεί το ντέρμπι αιωνίων θα πρέπει σε αυτά τα τεστ που θα γίνουν Πέμπτη ή Παρασκευή, θα προκύψουν πέντε περισσότερα κρούσματα χωρίς να συνυπολογίζονται αυτά των Ελ Αραμπί και Χασάν, γιατί οι δύο παίκτες είναι για την ώρα σε καραντίνα εκτός Ελλάδας και πιθανότατα δεν θα προλάβουν να έρθουν στην Αθήνα για να συμπεριληφθούν τα δικά τους δείγματα στα θετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X