Φέτελ για Ferrari: «Δεν είναι πια η μεγάλη αγάπη»

Φέτελ για Ferrari: «Δεν είναι πια η μεγάλη αγάπη»

Το 2021 θα τρέξει ο Γερμανός με τα χρώματα της Aston Martin

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζευγάρι λίγο πριν το επίσημο διαζύγιο θυμίζει πλέον η σχέση του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari. Ο Γερμανός και η Scuderia καλούνται να υπομείνουν για τρεις αγώνες ακόμη ο ένας τον άλλον και μετά θα χωρίσουν οι δρόμοι του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 με τη δημοφιλέστερη ομάδα του αθλήματος.

Τώρα μίλησε ανοιχτά ο 33χρονος πιλότος για τη σχέση του με την κόκκινη ομάδα σε συνέντευξή του, η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη αύριο Πέμπτη στη γερμανική εφημερίδα ‘’Die Zeit’’. Στην σημερινή προδημοσίευση παραδέχεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ ότι «η κατάσταση δεν είναι και η πιο απλή. Η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και εμένα, έχει ψυχρανθεί λίγο, ναι δεν είναι πλέον η μεγάλη αγάπη».

Το 2021 θα τρέξει ο Γερμανός με τα χρώματα της Aston Martin και θέλει να «γράψει» στη βρετανική ομάδα ένα τελευταίο, σπουδαίο κεφάλαιο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του στη Formula 1. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «πιστεύω, ότι το νέο εγχείρημα έχει πάρα πολλές προοπτικές. Είναι φυσικά ξεκάθαρο, ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη μία ημέρα στην άλλη. Όμως ελπίζω σε μία εντελώς άλλη ατμόσφαιρα, σε μία άλλη στόχευση, για να ωθήσω την ομάδα προς τα εμπρός».

Δεν λείπει πάντως και η αυτοκριτική από τα λεγόμενα του Φέτελ. Στη συνέντευξή του αναφέρει ο οδηγός της Ferrari μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω, αρκεί να πάμε μέχρι το Νίρμπουργκρινγκ. Η επίδοσή μου στον αγώνα μόνον καλή δεν ήταν και αυτό με εκνεύρισε αφάνταστα. Αυτή η χρονιά είναι δύσκολη για εμένα. Νιώθω και εγώ αμφιβολίες για εμένα, επειδή –για να το πούμε κομψά- δεν έχω καταφέρει τίποτα». Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι η συνέντευξη δόθηκε πριν το Γκραν Πρι Τουρκίας όπου τερμάτισε ο Φέτελ τρίτος οδηγώντας αλάνθαστα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στην Aston Martin πάντως ποντάρουν πολλά πάνω στην έλευση του Σεμπάστιαν Φέτελ. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του διευθυντή της ομάδας, Ότμαρ Στσάφναουερ στο γερμανικό περιοδικό SPORT BILD όπου τονίζει ο 60χρονος για τον μελλοντικό του πιλότο τα εξής: «Οι μέθοδοί του, οι διαδικασίες του, οι τεχνικές του, είμαστε περίεργοι να τα δούμε όλα αυτά. Νομίζω, ότι το 90% από αυτά τα κάνουμε κι εμείς ήδη, όμως το υπόλοιπο 10% θα μας ανεβάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X