Βινίσιους: Ταξίδεψε 20.700 χλμ., χωρίς να παίξει λεπτό με την εθνική Βραζιλίας

Τα 5 καλύτερα γκολ της αγωνιστικής στην Primera Division (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο «Βίνι» έμεινε στον πάγκο από τον Τίτε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κλήση στην εθνική Βραζιλίας ήταν ένα ομηρικό και ατελείωτο ταξίδι για τον Βινίσιους Ζούνιορ, ο οποίος επέστρεψε στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης με 20.700 χλμ. στις… πλάτες του, αλλά ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με τη Σελεσάο.

Μία κλήση, δύο αγώνες, πέντε πτήσεις, κανένα λεπτό συμμετοχής. Αυτός ήταν ο απολογισμός του Βινίσιους Ζούνιορ με την εθνική Βραζιλίας στο παράθυρο των προκριματικών της Ν. Αμερικής για το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον νεαρό σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέφει μετά από ένα «ομηρικό» ταξίδι, χωρίς αγωνιστικό ρυθμό στις προπονήσεις της Βασίλισσας.

Ο «Βίνι» έμεινε στον πάγκο από τον Τίτε τόσο στο παιχνίδι κόντρα στη Βενεζουέλα (1-0), όσο και στη δεύτερη σερί νίκη εκτός έδρας επί της Ουρουγουάης (0-2), κρατώντας απλά το «παράσημο» της κλήσης στην αποστολή της Σελεσάο, που θεωρείται από παλιά πρώτης τάξεως τιμή για τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, στο ίδιο διάστημα, χρειάστηκε να διανύσει αεροπορικώς 20.700 χλμ., από τη Μαδρίτη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, από το Ρίο στο Σάο Πάουλο και πίσω, μετέπειτα στο Μοντεβιδέο και εν τέλει και πάλι στη βάση των Μερένγκες στην ισπανική πρωτεύουσα. Και πλέον, πρέπει να μπει αμέσως στις προπονήσεις, για να είναι στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για το σημαντικό ματς με την εκ των πρωτοπόρων, Βιγιαρεάλ (21/11).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X