Nations League: Ανοδος για την Αλβανία μετά τη νίκη επί της Λευκορωσίας

Nations League: Ανοδος για την Αλβανία μετά τη νίκη επί της Λευκορωσίας

Η Αλβανία επικράτησε της Λευκορωσίας με 3-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλβανία επικράτησε της Λευκορωσίας με 3-2 και πήρε την άνοδο για την 2η κατηγορία του Nations League, ενώ αντιθέτως το Καζακστάν ηττήθηκε από τη Λιθουανία (1-2) θα βρεθεί στα play out της 3η κατηγορίας.

Mόνο νίκη ήθελε η Αλβανία κόντρα στη Λευκορωσία και κατάφερε να την πάρει επικρατώντας με σκορ 3-2 και τελικά αυτή πήρε την πρωτιά στον 4ο ομίλο του League C. Οι Αλβανοί άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με τον Σακόλ Τσικαλέσι να κάνει το 1-0 από ασίστ του Μεμόλα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (27΄) ο ίδιος παίκτης με δεύτερο τέρμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι.

Οι Λευκορώσοι κατάφεραν να μειώσουν στο 35΄ με τον Μακσίμ Σκάβις, αλλά στο 44ο λεπτό ο Ρέι Μανάι σκόραρε και έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην Αλβανία. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Mαρκχέλ ήταν να μειώσει εκ νέου στο 80΄ με τον Εμπόνγκ.

Καζακστάν – Λιθουανία 1-2

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, στο οποίο κρινόταν ποια ομάδα θα τερματίσει στον πάτο του ομίλου η Λιθουανία επικράτησε του Καζακστάν με 2-1, ανατρέποντας το σκορ και έτσι οι Καζάκοι είναι αυτοί που θα αγωνιστούν στα play out της 3η κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε στο 38΄ ο Αϊμπέτοφ για το Καζακστάν, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Βορομπίοβας ισοφάρισε στο 40΄, κάνοντας το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το Καζακστάν είχε μείνει και με 10 παίκτες από το 50΄ εξαιτίας σε δεύτερη κίτρινη του Κούατ. Έτσι, οι Λιθουανοί αφού έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω κατάφεραν και πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Νοβίκοβας να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 94΄.

Η βαθμολογία του ομίλου (6 αγώνες)

Αλβανία 11 (8-4)
Λευκορωσία 10 (10-8)
Λιθουανία 8 (5-7)
Καζακστάν 4 (5-9)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X