Κροατία: Η τρομερή ιστορία του αμυντικού που ταξίδεψε 700 χλμ. με αυτοκίνητο για να μαρκάρει τον Ρονάλντο

Κροατία: Η τρομερή ιστορία του αμυντικού που ταξίδεψε 700 χλμ. με αυτοκίνητο για να μαρκάρει τον Ρονάλντο

Η Κροατία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο άγνωστος ήρωας της Όσιγιεκ, Μίλε Σκόριτς, ο οποίος ελλείψει άλλων λύσεων κλήθηκε 30 ώρες πριν από το ματς της Κροατίας με την Πορτογαλία καταφέρνοντας να περιορίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Κροατία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Πορτογαλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League (2-3). ωστόσο ο άγνωστος στο ευρύ κοινό, Μίλε Σκόριτς κέρδισε κάτι περισσότερο από 15 λεπτά δημοσιότητας αφού κατάφερε να «αφοπλίσει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 29χρονος σέντερ μπακ και αρχηγός της Όσιγεκ, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με το μαρκάρισμα του CR7 κλήθηκε στην εθνική Κροατίας μόλις 30 ώρες πριν την αναμέτρηση καλύπτοντας με το αυτοκίνητο του απόσταση 700 χιλιομέτρων από το Όσιγιεκ στο Σπλιτ.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς με εξαίρεση τον Ντέγιαν Λόβρεν δεν είχε άλλους στόπερ στη διάθεση του (λόγω καρτών, τραυματισμών και COVID-19). Ως εκ τούτου η χρησιμοποίηση του Σκόριτς έμοιαζε με μονόδρομο! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης διεθνής τα τελευταία 3,5 χρόνια πήρε μέρος σε μόλις δύο φιλικά της εθνικής Κροατίας, ενώ είχε περάσει αλλαγή στο 90΄ σε ματς για τα προκριματικά του Euro 2020 κόντρα στην Ουαλία.

Εκείνο το ματς είχε διεξαχθεί στο Όσιγιεκ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Hrvatska» τον χρησιμοποίησε προκειμένου να αποθεωθεί από τους οπαδούς του συλλόγου παίζοντας ουσιαστικά εντός έδρας.

Πριν την έναρξη της χθεσινής (17/11) αναμέτρησης δεν ήταν λίγοι στην Κροατία εκείνοι που ασκούσαν κριτική στον Ντάλιτς για την απόφαση του να εμπιστευτεί θέση βασικού στον Σκόριτς χαρακτηρίζοντας ως «αστείο» το γεγονός πως θα έπρεπε να αναλάβει το μαρκάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 29χρονος στόπερ έδωσε την απάντηση του στον αγωνιστικό χώρο όπου δεν επέτρεψε στον σούπερ σταρ της Πορτογαλίας να βρει δίχτυα, αναγκάζοντας όσους τον αμφισβήτησαν να του ζητήσουν συγνώμη μέσω των social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X