Χοκς και Κλίπερς στο... κυνήγι του Ρόντο

Χοκς και Κλίπερς στο... κυνήγι του Ρόντο
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος γκαρντ θέλει ένα συμβόλαιο 15 εκατ. δολαρίων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζόν Ρόντο δεν θα συνεχίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς, όμως ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από τους Ατλάντα Χοκς, αλλά και τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η απόκτηση του Ντένις Σρέντερ, μέσω ανταλλαγής, από τους Λος Άντζελες Λέικερς σήμανε αυτόματα και το φινάλε της συνεργασίας τους με τον Ραζόν Ρόντο. Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Φρανκ Βόγκελ, καθώς πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο έμπειρος γκαρντ θέλει ένα συμβόλαιο 15 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα χρόνια και ήδη οι πρώτες προτάσεις για την απόκτησή του έχουν κατατεθεί.

Οι Ατλάντα Χοκς, αλλά και η έτερη ομάδα του Λος Άντζελες, οι Κλίπερς, έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Ρόντο, θέλοντας να τον κάνουν δικό τους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα οι «Κλιπς» δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην παρούσα φάση, όμως για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X