Ανατροπή με Τσιντώτα -Τι άλλαξε και «παίζει» να αγωνιστεί με Λάρισα

Ανατροπή με Τσιντώτα -Τι άλλαξε και «παίζει» να αγωνιστεί με Λάρισα
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα για την περίπτωση του Παναγιώτη Τσιντώτα με τον τραυματισμό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μάχη» με το χρόνο δίνει ο Παναγιώτης Τσιντώτας και όλα είναι… ανοιχτά ενόψει Λάρισας!

Ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, χρειάστηκε να κάνει ράμματα και η συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής (15:00) φαινόταν πολύ δύσκολη έως απίθανη.

Τότε μάλιστα το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αποφάσισε να βγουν τα ράμματα μετά το ματς με την Λάρισα. Και έτσι δεν θα αγωνιζόταν.

Ωστόσο, η πορεία του τραυματισμού του εξελίσσεται πολύ καλά και δεν αποκλείεται να ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ την ατυχία του και να τεθεί στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες τρεις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι δεν αποκλείεται τα ράμματα να βγουν πριν το ματς με την ΑΕΛ τελικά! Με το ιατρικό τιμ να συμφωνεί πια, μετά την πορεία του τραυματισμού του.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιντώτας, πραγματοποιεί μεστές και πολύ καλές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν, έχοντας κρατήσει την ΑΕΚ όρθια σε πολλά ματς και είναι ο μόνος παίκτης του ρόστερ της ΑΕΚ που δεν έχει χάσει… δευτερόλεπτο από τα 11 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X