Παπαθεοδώρου: «Θα κινηθούμε για παίκτη αν...»

Παπαθεοδώρου: «Θα κινηθούμε για παίκτη αν...»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η ΑΕΚ κρατάει μόνο τη νίκη από το παιχνίδι με την Σολέ, επεσήμανε πως ο όμιλος παραμένει ανοιχτός και στάθηκε στην παρουσία του Μάρκους Σλότερ, τονίζοντας πως η Ένωση θα κινηθεί στην αγορά μόνο αν έχει τη δυνα΄τοτητα και αν υπάρχει κάτι στην αγορά.

Αρχικά είπε: «Ακόμα μια νίκη για εμάς. Χρειάζεται να παίζουμε καλά. Δεν αρχίσαμε με το σωστό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και γι αυτό το παιχνίδι είχε αυτή την εικόνα. Αλλά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και πρέπει να κρατήσουμε αυτό».

Για το αν κλειδώνει η πρώτη θέση: «Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος οι διαφορές είναι μικρές και αν δεν παίξεις στο 100% δεν κερδίζεις τίποτα. Βλέπετε τα αποτελέσμαα. όλες οι ομάδες έχουν ικανότητες. Το BCL έχει δυναμική. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Έχουμε ένα προβάδισμα, υπάρχουν 3 παιχνίδια ακόμα και ο όμιλος είναι ανοιχτός».

Για τον Σλότερ: «Προσπάθησε συντηρητικά να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Οι πόνοι υπάρχουν. Θέλω να τονίσω την παρουσία οτυ. Ήξερε ότι θα κάνει χειρουργείο, δεν ήταν 100% έτοιμος και ήταν προσωπική του επιθυμία να παίξει. Η ΑΕΚ έχει πετύχει ένα πράγμα που δεν έχει τονιστεί. Έχει κρατήσει κορμό από πέρυσι, έχει κρατήσει ξένους από πέρυσι. Οι παίκτες αυτοί έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος της ομάδας. Βλέπουμε ξένους παίκτες να θυσιάζονται για την ομάδα και βλέπουμε πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα. Το κενό του είναι μεγάλο, είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης. Θα είμαστε σε επαφή με την διοίκηση. Αν υπάρχει δυνατότητα και υπάρχει και κάτι στην αγορά, ίσως προχωρήσουμε. Αν όχι θα πορευτούμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Θα εξαρτηθεί από αυτούς τους 2 παράγοντες».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X