Σταμάτης Βούλγαρης: «Aυτό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ με Λιβάγια-Ολιβέιρα» (VIDEO)

Λιβάγια-Ολιβέιρα: Αναμονή για τα συμβόλαια, μετά τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Σταμάτη Βούλγαρη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελέω διακοπής της δράσης για την ΑΕΚ, είναι λογικό η κουβέντα τις τελευταίες ημέρες να εστιάζεται γύρω από τις υποθέσεις των συμβολαίων του Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Focus έγινε για λίγο και στον Ογκνιεν Βράνιες, όπως η περίπτωσή του δεν «καίει» την Ενωση.

Από την άλλη, ομολογουμένως, τόσο για τον Κροάτη, όσο και για τον Πορτογάλο πρέπει να βρεθεί μια λύση καθώς σε λίγους μήνες θα μπορούν να υπογράψουν ως ελεύθεροι όπου θέλουν.

Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι να κρατήσει ενεργούς στο έπακρο και να εκμεταλλευτεί όσο το περισσότερο δύνατο αμφότερους. Ο Σταμάτης Βούλγαρης αναλύει.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Σταμάτη Βούλγαρη:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X