Premier League: Η Κυβέρνηση σκέφτεται την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Premier League: Η Κυβέρνηση σκέφτεται την άμεση επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον σκέφτεται πολύ σοβαρά την επαναφορά του κόσμου στα γήπεδα, πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και επιβεβαιώνεται από τον Υπουργό.

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Premier League; Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε στους βουλευτές ότι το άνοιγμα των γηπέδων το συντομότερο δυνατό αποτελεί «προσωπική προτεραιότητα». Την είδηση αποκάλυψε η Daily Mail και την επιβεβαίωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Όλιβερ Ντάουντεν υποστηρίζοντας: «Θέλω να συνεργαστώ με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου για να σημειώσω πρόοδο σε σημαντικά ζητήματα για το μακροπρόθεσμο μέλλον του παιχνιδιού. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, καθώς ξεκινάμε την αναθεώρηση της με γνώμονα το καλό των φιλάθλων». Οι αξιωματούχοι είναι όλο και περισσότερο πρόθυμοι να καταλήξουν σε ένα σχέδιο που θα επέτρεπε τη σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στην Premier στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X