Εθνική Ελπίδων: Ο Χριστόπουλος έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα, 1-0 την Σκωτία

Εθνική Ελπίδων: Ο Χριστόπουλος έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα, 1-0 την Σκωτία
Photo Credits: INTIME

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος έκανε το 1-0 για την Εθνική Ελπίδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος με δικό του γκολ έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Σκωτία, ενώ βασικοί ξεκίνησαν και οι Γιάννης-Φοίβος Μπότος, Θεοδόσης Μαχαίρρας.

Η Εθνική Ελπίδων παρά το γεγονός ότι δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο, επικράτησε 1-0 της Σκωτίας που «καιγόταν» για το τρίποντο, διασκεδάζοντας κάτα κάποιο τρόπο τις τελευταίες εντυπώσεις.

Σε ένα μέτριο πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, η Εθνική ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν από πάσα του Κατράνη, ο Χριστόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα αριστερά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Η επιλογή της ομάδας του Γιάννη Γκούμα να δώσει χώρο και μπάλα μετά το γκολ δεν έφερε καθαρές φάσεις από τους αντιπάλους, ενώ οι καλύτερες ευκαιρίες στην επανάληψη ήταν και πάλι για το αντιπροσωπευτικό ματς συγκρότημα.

Στο 59ο λεπτο, ο Μπότος είδε τον Ντούχαν να διώχνει εντυπωσιακά το συρτό του σουτ, ενώ το ίδιο ζευγάρι πρωταγωνίστησε και στην φάση του 78ου λεπτού με νικητή ξανά τον Σκωτσέζο τερματοφύλακα. Η πίεση των τελευταίων λεπτών δεν έφερε αλλαγή σκηνικού, ο Σιαμπάνης στέρησε την ισοφάριση στους αντιπάλους του με ωραία επέμβαση σε κεφαλιά του Χόρμπι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και η νίκη γοήτρου με 1-0 έμεινε ως το τέλος για την Εθνική Ελπίδων, που με 16 βαθμούς σε 10 παιχνίδια τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Αποστολάκης, Διαμαντής (46’ Κωνσταντόπουλος), Ευαγγέλου, Κατράνης, Τσιγγάρας, Παπανικολάου, Χριστόπουλος (73’ Λώλης), Μπότος (81’ Μπουζούκης), Μαχαίρας (81’ Εμμανουηλίδης), Ιωαννίδης (74’ Κούτσιας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X