Καλά τα συμβόλαια, αλλά τώρα ξεκινάνε οι «μάχες»

Καλά τα συμβόλαια, αλλά τώρα ξεκινάνε οι «μάχες»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα αγωνιστικά, αλλά και τους Λιβάγια-Ολιβέιρα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν υπάρχουν εκκρεμότητες σε σημαντικά ζητήματα μίας ομάδας, όπως είναι για παράδειγμα, τα συμβόλαια των Λιβάγια και Ολιβέιρα, κι όταν μάλιστα συνδυάζονται χρονικά με τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ΑΕΚ, τότε μοιραία θα έρθουν στο προσκήνιο, είτε υπάρχει μηδαμινή εξέλιξη, είτε ουσιαστική. Αυτό είναι απολύτως λογικό και κατανοητό.

Από εκεί και πέρα όμως, όταν η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων πλησιάζει, είναι σημαντικό για έναν «οργανισμό» ομάδας, να στρέφει την προσοχή του, κυρίως – για να μην πω αποκλειστικά – σε αυτές.

Το… δάσος για την ΑΕΚ είναι τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται, ειδικά για το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος και βασικός στόχος και δευτερευόντως για το Europa League.

Η άλλη όψη του νομίσματος για Μάρκο και Νέλσον

Και να σας πω και κάτι ακόμα; Επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και πρέπει να βλέπουμε και τις δύο, πολύ ωραία και καλά είπαμε για το ότι η ΑΕΚ οφείλει να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιβάγια, αλλά παράλληλα οφείλει και ο ίδιος ο Μάρκο να είναι αυτός που μπορεί σε όλα τα παιχνίδια και κυρίως στα μεγάλα και τα δύσκολα.

Η ΑΕΚ οφείλει να ξέρει ποιος είναι ο Λιβάγια και τι αξία και ποιότητα έχει, αλλά και ο Κροάτης παίκτης θα πρέπει να συνεχίζει να το αποδεικνύει συνεχώς.

Όσον αφορά στον Ολιβέιρα, αν θεωρεί ότι αξίζει θέση στο Euro του ερχόμενου καλοκαιριού, αλλά και μια μεγάλη μεταγραφή… ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ και με τα γκολ του, μπορεί να τα πετύχει. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Τι να το κάνω αν…

Για να επανέλθω, λοιπόν, από εκεί που ξεκίνησα, αυτό που είναι να γίνει και με τις δύο περιπτώσεις (που πάντα θα επισημαίνω ότι για μένα είναι διαφορετικές μεταξύ τους) θα γίνει.

Αλλά, το… δάσος είναι οι αγωνιστικοί στόχοι της ΑΕΚ. Τι να το κάνω εγώ π.χ. αν τα Χριστούγεννα, θα έχει μείνει η ομάδα εκτός των στόχων της (χτυπάω ξύλο), αλλά θα έχει ανανεώσει τα συμβόλαια του Μάρκο και του Νέλσον;

Η ΑΕΚ είναι φουλ μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος και ο Καρέρα έχει πλέον υλικό για να δουλέψει όπως πρέπει, να το διεκδικήσει μέχρι τέλους και να το κατακτήσει. Και η προσπάθεια αυτή ξεκινά την Κυριακή, στον «τελικό» με την Λάρισα. Όλα τα άλλα τώρα, περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Υ.Γ.: Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι τα έχεις δει ή ότι τα έχεις ακούσει όλα με τον ΟΣΦΠ και το περιβάλλον του! Από εκεί που έκραζαν τον Φαν’τ Σιπ επειδή δεν ξεκινούσε βασικό τον Φορτούνη, τώρα διαβάσαμε ότι ο Ολλανδός προπονητής είναι… εγκληματίας επειδή χρησιμοποίησε για 90 λεπτά τον Μπουχαλάκη στη Μολδαβία και δεν έκανε αλλαγή τον Φορτούνη στο 46′ αλλά τον έκανε στο 65′, με αποτέλεσμα να κουραστούν οι δύο παίκτες ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΟΣΦΠ! Δεν… παλεύονται με τίποτα!

Υ.Γ.2.: Το blog γράφτηκε πριν από την μπασκετική αναμέτρηση με την Σολέ, ανεξαρτήτως αν θα δημοσιευτεί αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X