Λίβερπουλ - Τότεναμ: Η ενδοεπικοινωνία των διαιτητών στη φάση του πέναλτι στον τελικό (VIDEO)

Λίβερπουλ - Τότεναμ: Η ενδοεπικοινωνία των διαιτητών στη φάση του πέναλτι στον τελικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στον τελικό του Champions League το 2019

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε ένα από τα πιο σπουδαία στιγμιότυπα του πρώτου ντοκιμαντέρ του UEFA TV, του «Man in the Middle», όπου ο Ντάμιρ Σκόμινα και ο Ντάνι Μακέλι «σφύριξαν» πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο πρώτο λεπτό του τελικού του Champions League 2019.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Champions League. Η τύχη που δεν είχε με τη Ρεάλ το 2018, της παρουσιάστηκε κατευθείαν κόντρα στην Τότεναμ, ήδη από το πρώτο λεπτό, όταν ο Μανέ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σισοκό.

Η φάση μπήκε στο μικροσκόπιο του UEFA TV και δε θα μπορούσε να λείπει από το ντοκιμαντέρ της, το «Man in the Middle», ένα αφιέρωμα στο επάγγελμα του διαιτητή, την επικοινωνία των διαιτητών μέσα σε συνθήκες πίεσης στους αγώνες του Champions League αλλά και τη ζωή τους εκτός γηπέδων.

Στη φάση του τελικού του 2019, λοιπόν, μπορείτε να δείτε πώς ο διαιτητής Νταμίρ Σκόμινα δίνει αμέσως το πέναλτι, παίρνοντας και την επιβεβαίωση του VAR Ντάνι Μακέλι, που του λέει χαρακτηριστικά: «είναι 100% πέναλτι, τσεκάρω και τα υπόλοιπα», εννοώντας αν υπάρχει οφσάιντ ή άλλη παράβαση στην αρχή της φάσης».

Δείτε το στιγμιότυπο:

[Man In the Middle] UEFA Champions league Final 2019 : Penalty discussion between Referee and VAR officials. from r/soccer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X